Hej !
Här kommer en liten hälsning från oss. Vi måste bara tala om att vi växer och är snart stora katter. Vi väger nu nästan tre kilo. Zingo är lite tyngre men det har han varit hela tiden. När vi kom till Rottne och familjen Kungberg vägde vi bara 800g så vi har ätit och mått väl.  När vi kom till Solrosvägen var vi mindre än kaninen Ninaq men nu har vi växt ifatt honom.

Så stor kaninen var här

Nu är vi större än han

Vi tycker det är gott med mat. Zingo skulle nog kunna äta ett par kattmatsburkar om dagen om han fick. Pepzi har inte så jättefint bordsskick. Han vill gärna ha tassarna i den hårda kattmaten.

Inte tassarna i maten Pepzi                   

Vad kan våran mat vara???

Vi busar runt mycket och blir sedan trötta och sover på må något bra ställe. På nätterna sover vi helst hos Husse och Matte i deras säng. Mimmis säng går också bra att sova i.

Vi har fått ett eget lekträd som vi har inne, där kan man klättra och vässa klorna. (Klorna får man inte vässa på kökstapeten säger husse och matte, men vi har provat lite men det gillade dom inte).

Vi älskar att vara ute och busa. Den första tiden var vi nära huset men sedan blir utflykterna längre och längre. Vi får bara vara ute när någon människa är hemma i vårat hus. Så de kan ha dörren lite öppen så vi kan springa in när vi vill. Zingo har fångat fyra näbbmöss och en liten skogsmus. Oj Oj vad han var stolt. Pepzi fick låna musen när den var död för att leka lite med den.

Här är vårat lekträd

Zingos första mus, av hittills fyra, 3 näbbmöss och en skogsmus.
Pepzi har bara lyckats fånga en stor fjäril.

Pepzi håller sig i bakgrunden för Zingo morrar!!

Här hjälper vi matte och tvättar. Hon säger att hon måste kolla att det är två katter utanför innan hon startar den:

Som ni ser så har det hänt lite sedan vi kom till Rottne. Vi har blivit större, tyngre och har busat sönder en del saker. Vi förstår inte varför människor ska envisas med att ha saker i fönstren där man kan sitta eller ligga och spana ut.

Här klättrar Mimmi och Zingo i träd .                 

Hälsningar

Pepzi och Zingo

Vi gillar att sova